DE HELENDE REIS

“The inner journey is about finding your own fullness, something that no one else can take away”

~Deepak Chopra~

The Journey ofwel de Helende Reis is ontwikkeld door Brandon Bays. Het is een effectieve en transformerende therapievorm die je weer terug brengt naar je ware zelf en je verbindt met jouw innerlijke wijsheid. Het is een simpel en krachtig proces om fysieke, mentale, emotionele, en relationele problemen aan te pakken bij de kern van het probleem. Je zou jezelf kunnen vragen:

Voel ik regelmatig angst, bezorgdheid en stress vanwege werk, gezondheid, familie of andere oorzaken?

Worstel je met fysieke of geestelijke gezondheid?

Voel je je regelmatig verlamd door depressieve gevoelens, wanhoop, vermoeidheid of zwakte?

Voel je je dikwijls verstijfd door twijfel, uitstelgedrag, zelfs als het grote gevolgen heeft?

Ben je nieuwsgierig naar het ontdekken van je levensdoel en je ware potentie?

Wil je graag leven zonder zelfgebouwde muren om je heen, kwetsbaar en tegelijkertijd krachtig en gelukkig?

Verlang je er naar om je echt VRIJ te voelen?

Ben je op zoek naar meer vreugde in je leven

De helende reis

Gedurende een Helende Reis pel je emotionele lagen af om je terug te brengen naar je diepste en werkelijke Zijn, vol met potentie. De Helende Reis werkt door op cel- en zielsniveau en is gebaseerd op de quantumgenezing beschreven door Deepak Chopra. Quatumgenezing beschrijft dat trauma en onderdrukte negatieve emoties bewaard kunnen worden op celniveau, de zogenaamde ‘spook herinneringen’. Deze cellulaire herinneringen hebben op de lange termijn effect op het DNA van onze cellen en beïnvloeden daarmee ons gedrag en gezondheid. Uiteindelijk, vaak zelfs pas vele jaren later, kan dit onze gezondheid en geluksniveau beïnvloeden. Een Helende Reis kan ervoor zorgen dat storende issues weer naar boven komen en vervolgens krijg je, tijdens de sessie, de hulpmiddelen aangereikt om deze ook los te laten. De wijsheid van ons lichaam zet het verdere helingsproces in gang, jij hoeft er helemaal niks voor te doen. Een Helende Reis-therapeut is als een gids en observeert zonder oordelen. Hierdoor word je ondersteund bij het (opnieuw) maken van de verbinding met wie je werkelijk bent en met je eigen wijsheid. Jij bent degene die het werk doet en inzichten en openbaringen komen geheel vanuit jou en niet van de therapeut. Elke Helende Reis sessie is een afgerond geheel. Meerdere sessies kunnen voor diepe realisatie, genezing, innerlijke vrede en stilte zorgen. 

Durf jij het aan?

De Helende Reis is geschikt voor iedereen, volwassen, jongeren en kinderen vanaf ongeveer 5 jaar. Jacinta kwam er voor het eerst mee in aanraking rond haar twintigste en heeft zo’n 10 jaar geleden de opleiding tot therapeut afgerond bij Brandon Bays zelf, waarvoor ze enorm dankbaar is. Ze begeleidt je graag tijdens jouw Helende Reis op locatie of via de Skype. De gemiddelde duur van een eerste reis is 2,5 uur.

Nieuwsbrief

Wil je meer informatie over de lessen?

Scroll naar boven