divider-free-img.png

Meditatie

“Meditation is not a way of making your mind quiet. It is a way of entering into the quiet that is already there – buried under the 50,000 thoughts the average person thinks every day.”

~Deepak Chopra~

Bijna alle prachtige momenten in ons leven ervaren we als we volledig in het moment aanwezig zijn, in het NU. Het lijkt alsof de tijd even stil staat. Dit is precies wat we doen als we mediteren. Mediteren is een positieve manier om met stress om te (leren) gaan. Regelmatig mediteren maakt dat je makkelijker zal ontspannen. Zoals boven beschreven zal je niet je hoofd stiller maken, maar zul je de altijd aanwezige stilte binnengaan. Al je gedachten mogen voor een moment vrijaf nemen. Het spreekt dan voor zich dat gevoelens van innerlijke vrede, geluk en tevredenheid ervaren kunnen worden.

Jacinta gelooft dat iedereen kan mediteren. Vaak is het een kwestie van onze verwachtingen en ideeën over meditatie loslaten. Ze heeft ervaring met het geven van meditatie cursussen en biedt ook op-maat-samengestelde individuele- en bedrijfsmeditatiesessies aan.

Nieuwsgierig? Voel je uitgenodigd om contact op te nemen per email of telefoon.

“The quieter you become, the more you can hear”

natarajasana yoga houding

Nieuwsbrief

Wil je meer informatie over de lessen?

Scroll naar boven