Wie ben ik?

Jacinta's Yogareis

“We shall not cease from exploration, and the end of all our exploring will be to arrive where we started and know the place for the first time.”

~T.S. Elliot~

Yoga met Jacinta

Jacinta heeft de Purna Yoga opleiding gevolgd in Auckland, Nieuw Zeeland in 2013. Ze heeft tevens certificaten behaald in zwangerschapsyoga, postnatale yoga en mama en baby yoga in Nieuw-Zeeland. In haar yoga lessen kun je verwachten dat je wordt uitgedaagd plezier te hebben, te ontspannen, kracht op te bouwen, flexibeler in je lichaam en hoofd te worden en je te verbinden met je innerlijke wereld. Ze hoopt dat iedereen zich welkom voelt in haar lessen en gelooft oprecht dat yoga voor iedereen is, zolang je de juiste docent en stijl weet te vinden die bij jou past. Bij Jacinta kun je terecht voor actieve yoga stijlen, evenals passieve en zachtere vormen zoals yin yoga en ook zwangerschapsyoga. Voor elk wat wils!

Jacinta voelt zich enorm dankbaar en vereerd dat ze haar passie voor yoga mag delen met anderen.

“The attitude of gratitude is the highest yoga”

~Yogi Bhajan~

gedraaide krijger yoga houding

Jacinta's Yogareis

Jacinta’s yogareis startte voordat ze zelf geboren was. Haar moeder begon met zwangerschapsyoga lesgeven toen ze in verwachting was van Jacinta en haar tweelingzus Pernelle.  Ze deed al jarenlang yoga thuis. Haar moeder deelde het yoga gedachtengoed met haar vier kinderen en Jacinta stapte al jong zelf de yogamat op, nieuwsgierig naar de kennis en wijsheid van haar moeder. Haar belangstelling voor gezondheid, welzijn en geluk, leidde tot een Bachelor en Master in Gezondheidswetenschappen, evenals vijf (werk)reizen naar Afrika. Daarnaast voltooide ze de opleiding tot Journey therapeut van Brandon Bays. Deze opleiding en therapie heeft haar intens geholpen te leven vanuit haar hart en uit haar schulp te kruipen. In 2011 stapte ze op het vliegtuig naar Nieuw-Zeeland om haar hart te volgen en een leven op te bouwen met haar Nederlandse Kiwi man. Aan de andere kant van de wereld was het een uitdaging om opnieuw wortels te vinden en een thuis. In een lokale yogastudio in Auckland, the Yoga Sanctuary, vond ze haar nieuwe yogaplek en een opleiding was de logische volgende stap. In Whangarei, ten noorden van Auckland, startte zij haar eigen onderneming met de naam:  “Yoga Love”. Na de geboorte van haar tweede zoon, gooide zij het roer om en besloot terug te verhuizen naar Nederland. Sinds 2018 woont ze in Waalwijk, bij haar ouders om de hoek. Een prachtige yogaplek vond ze eerst bij Studio MK en later bij Sportstudio van Dijk. En bovenal, met haar man en kinderen vond ze haar thuis.

Meer over Jacinta:

The pros and cons of growing up as a yogini’s daughter

How Brandon Bays’ ‘The Journey’ helped me open up to real intimacy

From city yoga chick to rural home lady 

Confessions of a white yogini 

Nieuwsbrief

Wil je meer informatie over de lessen?

Scroll naar boven